Onderneem met ZZO!

Bedrijvenindex

Terug naar het overzicht

DeepThink - Management- en Strategieconsultants

Wat we doen

Wij helpen ondernemers, management en leiders van middelgrote en grote organisaties in de automobiel-, telecommunicatie-, gezondheidszorg- en IT-industrie bij het oplossen van strategische uitdagingen in een snel veranderende en digitaliserende wereld op het snijvlak van business, organisatie en technologie. Met een duidelijke commerciële, klantgerichte en operationele focus ontwikkelen en implementeren we een strategie, stimuleren we innovatie, transformatie en verbeteren bedrijfsresultaten.

We hebben tientallen jaren ervaring in verschillende functies en rollen voor een verscheidenheid aan organisaties, variërend van Fortune 500-bedrijven tot start-ups.

Met ons portfolio van diensten bedienen we de behoeften van onze klanten op een aantal verschillende manieren:

Advies- en consultancy diensten:

- Strategie en groei

- Product Portfoliomanagement

- Informatiebeveiliging

- Zakelijk sparren en coachen

- Ad-interim management

Technologie en managed services:

- Strategische intelligentie

- Performance Predictor

- Strategie executiemanagement


Over DeepThink

DeepThink is een managementadviesbureau dat in 2018 is opgericht met als doel bedrijven en organisaties te helpen hun strategie, productportfolio's en informatiebeveiliging te optimaliseren om hun bedrijfsprestaties nieuw leven in te blazen en te versterken.

Dit doen we door mensen, die al ervaring hebben op verschillende gebieden, te verbinden om samen te werken aan gezamenlijke projecten. We hebben ontdekt dat de ideeën uit alle drie de delen onverwachte synergieën creëren en resulteren in creatieve oplossingen met een grotere impact.

We hebben uitgebreide zakelijke ervaring en een schat aan kennis om u te helpen succes te behalen. Onze diensten stemmen wij af op uw individuele behoeften, zodat uw organisatie zich kan aanpassen, innoveren, executeren en groeien.

Als het gaat om de overgang naar de toekomst, zal een goed verhaal niet genoeg zijn. U heeft iemand nodig die betrokken is bij het hele proces - van A tot Z - zodat u in staat bent om uw strategie te implementeren en tastbare resultaten te zien.


DeepThink - Management- en Strategieconsultants
Paltzerweg 186
3734CN Den Dolder
+31620155618

  • Strategische planning
  • Product- en Portfoliomanagement
  • Informatiebeveiliging

Kaart openen
We hebben meer dan 20 jaar uitgebreide bedrijfservaring en werken actief samen met organisaties om door veranderende landschappen te navigeren en kansen te grijpen. We zijn leergierig en toegewijd om onze klanten te helpen zich aan te passen, te innoveren, uit te voeren en te groeien.
Ja
op aanvraag