Onderneem met ZZO!

Bedrijvenindex

Terug naar het overzicht

Houtzager Strijker advocaten

Houtzager Strijker advocaten is een jong nichekantoor dat zich richt op Bouwrecht, Ruimtelijke Ordening en Vastgoed (huur, koop en projectontwikkeling).

Houtzager Strijker advocaten staat grote landelijke ondernemingen bij, maar ook regionaal of plaatselijk opererende mkb-ers alsmede particulieren.

Houtzager Strijker advocaten biedt met haar 8 advocaten gerichte expertise en jarenlange ervaring vanuit een overzichtelijke en slagvaardige organisatie.

Houtzager Strijker advocaten biedt juridische ondersteuning aan bij contractvorming cq. de start van projecten en ook, als dat nodig is, bij meningsverschillen en gerechtelijke procedures.

Houtzager Strijker biedt desgewenst ook juridische ondersteuning op projectbasis, één of meer dagen/dagdelen in de bouwkeet / bij de klant in huis.

Houtzager Strijker advocaten
Zusterplein 22
3703 CB Zeist
030-6974897

Kaart openen
Houtzager Strijker advocaten is deskundig en flexibel. Houtzager Strijker heeft specialistische kennis van zowel bestuursrecht en ruimtelijke ordening als van het civiele recht (goederen- en verbintenissenrecht, bouwrecht, koop en huur). Houtzager Strijker advocaten trad en treedt veelvuldig op voor gemeentelijke (en provinciale) overheden. Houtzager Strijker advocaten hanteert redelijke tarieven en is op dat vlak ook bereid tot maatwerk.