Onderneem met ZZO!

Bedrijvenindex

Terug naar het overzicht

Mens-Zeist Totaalonderhoud

Mens-Zeist behoort tot de grootste Vastgoedonderhoudsbedrijven in Nederland. Onze markt is het onderhouden en verbeteren van vastgoed.

Mens-Zeist Vastgoedonderhoud onderscheid drie werkstromen schilderen en onderhouden, verduurzamen en verbeteren advies en service.

Totaalonderhoud staat voor het totaal aan maatregelen dat nodig is om vastgoed op een goede manier in stand te houden. De door ons uit te voeren werkzaamheden zijn met name schilderwerk, timmerwerk, glaswerken, betonherstel, reinigingswerkzaamheden. Samen met een aantel partners verzorgen wij ook , metsel- en voegwerken, stuc-en tegelwerk, dakwerken, loodgieterwerken, elektrawerken, asbestsanering en overige onderhoudswerken.

In 1901 zijn wij begonnen met het schildersbedrijf waaruit later Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V. is ontstaan.

Mens-Zeist Totaalonderhoud
Huis ter Heideweg 6
3705 LZ Zeist
030-6928800

  • schilderen en onderhouden
  • verduurzamen en verbeteren
  • advies en service

Kaart openen
Wij werken al jarenlang voor gemeenten en zijn een bekende en ervaren partner voor de gemeente Zeist. In het verleden onderhoud aan diverse panden voor de gemeente Zeist uitgevoerd. Onze projecten bestaan uit monumentale panden, onderwijsgebouwen, gemeente kantoren, woningen en bedrijfspanden. We zijn lokaal en maatschappelijk betrokken door onze vestigingsplaats en onze eigen medewerkers die in de gemeente Zeist wonen. Maatschappelijke betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid en energiebesparing zijn voor ons al jarenlang vanzelfsprekende thema's. We staan bekend als een kwaliteitsbedrijf en scoren dit jaar (weer) hoog bij de klanttevredenheidsonderzoek onder onze opdrachtgevers. Wij zijn trots op en geloven in de kracht en inzet van onze eigen vaste medewerk(st)ers. Met elkaar realiseren wij in het voortraject, in de uitvoering en in de nazorg de kwaliteit waar Mens-Zeist al meer dan een eeuw voor staat. Wij hebben op onze projecten 1 aanspreekpunt voor onze opdrachtgever. We vullen het proces optimaal in, realiseren de afgesproken kwaliteit, maken de overeengekomen planning waar, komen de gemaakte afspraken na. Onze certificeringen zijn: FSC, VCA **, VGO-keur, ISSO 9001 en erkend leerbedrijf.
Ja