Onderneem met ZZO!

Bedrijvenindex

Terug naar het overzicht

Olympia uitzendbureau Zeist

Olympia Zeist is een professionele partner in het werven en selecteren van tijdelijke en vaste medewerkers. Met een vast team van consultants werken we aan de beste match voor de organisatie en de kandidaat. Korte communicatie lijnen, persoonlijk contact en kennis van zaken kenmerken de dienstverlening van ons bureau. Bij een wervingsopdracht selecteren wij maximaal 3 kandidaten die aansluiten op de vacature én passen binnen de organisatie. Een opleiding, certificaten, automatiseringskennis, talenkennis, rijbewijs en werkervaring (harde criteria), die in een vacature staan vermeld vormen de leidraad voor de match tussen kandidaat en de functie. Echter zijn zaken als competenties en drijfveren (zachte criteria) minstens zo belangrijk. Steeds belangrijker wordt ook de cultuur van een organisatie en of de kandidaat hierbij past.

Uitzendservice

Veelal wordt een uitzendmedewerker tijdelijk ingezet voor vervanging tijdens ziekte of een piek in de werkdruk. Maar het is ook een uitstekende manier voor de opdrachtgever om een nieuwe medewerker te leren kennen alvorens deze in dienst te nemen.

Werving & Selectie

In aanvulling op de uitzendprocedure bieden we ook een Werving&Selectie traject aan. Wij zijn gecertificeerd om assessments af te nemen waarbij we kandidaten kunnen testen op capaciteiten, competenties, drijfveren en specifieke vaardigheden.

Aanvullende diensten

Naast bovenstaande diensten bieden wij ook Payrollservice, Intermediaire-dienstverlening.

Up-to-date kennis van de actualiteit

Wij denken mee in mogelijkheden voor kandidaat en opdrachtgever. Met de 3 decentralisaties krijgt de gemeente er veel taken bij. Wij ontzorgen de gemeente graag, zodat goede dienstverlening richting de burger geborgd blijft. Er gaat de komende maanden veel veranderen als het gaat om wettelijke kaders. Zo wordt binnen de Wet Werk en Zekerheid de ketenbepaling aangepast naar 2 jaar en maximaal 3 tijdelijke contracten. Daarnaast kunnen uitzendbureaus aan opdrachtgevers vanaf 1 juli 2015 5,5 jaar flexibiliteit bieden. Over alle andere veranderingen die er aan komen informeren wij u graag.

Opleidingsplaats

Olympia Zeist heeft een permanent opleidingsprogramma voor studenten van het MBO. Wij begeleiden kandidaten in de praktijk op onze vestiging in Zeist met verschillende taken en opdrachten naar de werknemers van de toekomst. Zo vergroten wij voor mensen de kansen op de arbeidsmarkt.

Social return en duurzaamheid

Wij hechten vanuit onze maatschappelijke rol grote waarde aan “social return” en duurzaamheid. Kandidaten uit de regio die langer thuis zitten of met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij ondersteuning om terug te keren op de arbeidsmarkt. Over “hoe” wij dit doen informeren wij u graag.

Olympia uitzendbureau Zeist
Korte Steijnlaan 42
3701 EX Zeist
030-2667730

Kaart openen
Wij zijn een professionele partner in het werven en selecteren van tijdelijke en vaste medewerkers. Met een vast team van consultants werken we aan de beste match voor de organisatie en de kandidaat. Korte communicatie lijnen, persoonlijk contact, snelheid en kennis van zaken kenmerken de dienstverlening van ons bureau. Een opleiding en werkervaring (harde criteria), vormen de leidraad voor de match tussen kandidaat en de functie. Echter zijn zaken als competenties, drijfveren maar ook de gemeentelijke cultuur (zachte criteria) minstens zo belangrijk voor een goede match. Wij ontzorgen de gemeente graag, zodat goede dienstverlening richting de burger geborgd blijft. Tevens hechten vanuit onze maatschappelijke rol grote waarde aan “social return” en duurzaamheid. Kandidaten uit de regio die langer thuis zitten of met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij ondersteuning om terug te keren op de arbeidsmarkt.