Onderneem met ZZO!

Bedrijvenindex

Terug naar het overzicht

Royal Flower

Royal Flower

Royal Flower is jong en dynamisch bloemenwinkel dat de hoogste kwaliteit en exclusiviteit aanbiedt.
Wij verzorgen door heel Nederland allerlei bloemwerk voor particulieren of bedrijven voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Het gaat hierbij vooral om customized bedrijfsaankleding, bloemstukken, eventuele boeketten voor jarige medewerkers, jubilea, promotiedoeleinden, wekelijkse receptiebloemen, bloemabonnementen, of rouwmomenten. Wij zijn hierin en tevens in bruidsbloemen/ complete huwelijks arrangementen en rouwarrangementen gespecialiseerd.

Royal Flower heeft bewust gekozen om zich te onderscheiden van de andere bloemisten door altijd de hoogste kwaliteit en exclusiviteit aan bloem- en plantstukken aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat al onze klanten tevreden zijn en terug komen.

Gezien onze ambitie voor maatwerk kunt u prima bij ons terecht met uw wensen, of u een one of a kind bruidsboeket voor uw onvergetelijk dag wilt of iedere week een exclusief bloemstuk bezorgd wenst te hebben op uw kantoor!

U kunt met al uw wensen bij ons terecht, wij verzorgen uw bruidsboeket / polsboeket / bloemenarmband, de kledingcorsages, autodecoratie, versiering van de kerk / zaal / restaurant / ringkussentje, bruidsmeisje / bruidsjonker.

Al ons rouwbloemwerk wordt kosteloos voorzien van een rouwkaart, en ook bieden wij de mogelijkheid tot het bedrukken van een persoonlijk bericht op een rouwlint.

De mogelijkheden zijn zeer divers: een rouwboeket voor naast de kist, grafwerk, kistbedekking, bloemenbed, maar ook een sympathieboeket voor de nabestaande. Bovendien bezorgt Royal Flower uw bestelling bij alle begraafplaatsen, uitvaartcentra, kerken, crematoria en rouwcentra in Nederland.

Daarnaast kunnen wij ook de decoratie van de kerk of aula voor u verzorgen.

Wij helpen u graag met de keuze voor een stijlvol huwelijks- en of rouwarrangement dat rekening houdt met uw wensen.

Grote zaaldecoratie's zullen wij op locatie opmaken, zodat alles er mooi uitziet voor wanneer het bedoeld is.

Al uw bestellingen zijn op gewenste locatie en tijdstip te bezorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Royal Flower
Voorheuvel 4
3941NM Zeist
+31(0)617760955

Kaart openen
Welkom bij Royal FlowerWij bieden zeer aantrekkelijke prijzen voor top kwaliteit bloemwerk en bezorgen deze tevens door heel Nederland!Tevens nemen wij de volledige zorg op ons omtrent het verschonen/vervangen/plaatsen van vazen en bloemstukken.Wij kopen zelf bloemen in op de bloemenveiling Plantion in Ede waardoor we de meest verse en beste kwaliteit bloemen kunnen aanbieden.Een eerste indruk is zeer belangrijk en een professionele uitstraling van uw receptie, wachtruimte of conferentiezaal met een prachtig bloemstuk verhoogt de sfeer en heet uw clienten op een prettige manier welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op.