Onderneem met ZZO!

Leer alles over de Derde Industriėle Revolutie van Jeremy Rifkin

Gepubliceerd op: 15-10-2015

 Leer alles over de Derde Industriėle Revolutie van Jeremy Rifkin

Heb jij straks de wind nog in de zeilen als de nieuwe economie van Derde Industriële Revolutie zich ontvouwt?

Leer alles over dit nieuwe tijdperk op onze kosteloze Inspiratie-Lunch. Of haal de inspiratie direct bij het live-event van top-autoriteit, toekomst-econoom, visionair en schrijver van 20 bestsellers, Jeremy Rifkin. Ontwikkel nieuwe inzichten voor je 2016 bedrijfsplannen. Ontmoet andere ondernemers en krijg nieuwe inzichten door onze Wake-Up Call en de uitnodiging voor het SmartCitiesEvent.

Surf mee op de golven van verandering en blijf aan het roer, ook in Derde Industriële Revolutie

Volgens Rifkin komen er in de Derde Industriële Revolutie drie soorten internet samen tot één SuperInternet. Meer dan 50 miljard sensoren komen online waardoor dingen, apparaten en steden steeds slimmer worden. Energie zal duurzaam en nagenoeg gratis zijn. Alles wat kan rijden, drijven en bewegen zal binnen 10 jaar al autonoom zijn. Dit nieuwe tijdperk vergt een nieuw soort ondernemerschap. Economische wetten worden onder je ogen herschreven. Als ondernemer moet je beschikken over een digitale lenigheid en een leven lang leren. Dit zorgt ervoor dat je de beste vaardigheden ontwikkelt om soepel tussen alle uitdagingen door te laveren.

Inmiddels hebben wij meer dan 5000 ondernemers een zetje gegeven om met de golven van verandering mee te surfen zodat ze zelf aan het roer blijven. Dit doen we ook graag met jou, jullie bestuur en jullie leden. We hebben twee inspirerende uitnodigingen voor je om de toekomst, die dichterbij is dan je denkt, beter te begrijpen en de wind in de zeilen te houden.

1) De Amerikaanse top-autoriteit Jeremy Rifkin komt naar Nederland en daar kun je/jullie met korting naar toe.

2) Een inspiratielunch met andere besturen van businessclubs en ondernemers door ons kosteloos aangeboden

1) Live-Event met Jeremy Rifkin in Media Plaza Utrecht op 4 november | € 50,- korting

Jeremy Rifkin is een Amerikaanse topautoriteit, toekomst-econoom, schrijver en adviseur van EU, Chinese overheid en vele business leaders. En hij komt naar Nederland.

Dat zo'n topautoriteit komt spreken en dat je daar bij kunt zijn komt niet zo heel vaak voor. Dit is een unieke kans om Rifkin live te zien optreden en kennis te nemen van zijn visionaire ideeën en onderbouwingen. Fountainheads staat in het voorprogramma van Jeremy Rifkin en mag haar netwerk €50,- korting bieden op entreeprijs van € 299,-.

Rifkin zal spreken over zijn boeken: "De Derde Industriële Revolutie" & "The Zero Marginal Cost Society" Hij zal de Nederlandse situatie aangrijpen en met name zijn betrokkenheid met het programma Roadmap to the Next Economy van 'Rotterdam-The Hague Metropolitan Area' duiden.

Wanneer? Waar? Hoe laat? En wat kost dat?

  • Datum: 4 november
  • Tijd: 14:15 - 17:15
  • Plaatst: MediaPlaza Utrecht
  • Kosten: Van € 299,- voor € 249,-

Stuur een e-mail naar ons om je plaats in Media Plaza op 4 november zeker te stellen of Meld je aan via de website http://www.smartcitiesevent.nl/inschrijven en vink aan "Ja, ik ben (lid van) een bevriende vereniging / relatie en schrijf me met een kortingscode in voor €249,-".

2) Gratis Inspiratie-Lunch met andere besturen en ondernemers

Tijdens deze Inspiratie-Lunch koppelen we je alvast aan de Derde Industriële Revolutie middels de Fountainheads Wake-Up Call. Deze bijeenkomst is bedoeld om je ogen te openen, je te verwonderen en te verrassen. Dit bereiken we door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de nieuwe trends? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie? Kortom in één lunch ben je weer helemaal up-to-date. We hebben twee lunch-stoelen gereserveerd voor twee mensen uit jullie bestuur. Claim ze vandaag nog. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wanneer? Waar? Hoe laat? En wat kost dat?

  • Datum: 18 november
  • Tijd: 12:30 - 15:00 met netwerken tot 15:30 uur.
  • Plaatst: In de middeleeuws Muurhuizen van Amersfoort bij "Het Gasthuys"
  • Kosten: Geen

Het gebeurt niet vaak dat je in zo'n korte tijdsinvestering weer helemaal up-to-date bent. En voor de kosten hoef je het al helemaal niet te laten.

We ontvangen je graag als onze gast. Schrijf je vandaag nog in om je plek aan de lunchtafel met andere ondernemers te reserveren. Stuur een e-mail naar janhenk@fountainheads.nl.

Wil je meer informatie dan kun je altijd mailen of bellen, janhenk@fountainheads.nl of 0620392578.


« Nieuwsoverzicht