Onderneem met ZZO!

​Beoordeling kandidaten Business Event Zeist is gestart!

Gepubliceerd op: 22-01-2016

​Beoordeling kandidaten Business Event Zeist is gestart!

Foto: De voordrachtcommissie reikt het juryboek uit aan de jury van het Business Event gemeente Zeist met v.l.n.r.: Ronald Vos, Fons Pennings, Aat Grinwis, Henk van Dijck, Henk de Jong, Jannes Haveman, Finn Speijer en Arnout van Dijk. Ontbrekend op de foto: jurylid Corine Waanders.

Wie maken in 2016 kans op de awards?

Donderdag 21 januari heeft de voordrachtcommissie van het Business Event gemeente Zeist het juryboek uitgereikt aan de jury. De voordrachtcommissie heeft de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het voordragen en beoordelen van potentiële genomineerden voor het Business Event. In het juryboek worden alle ondernemingen beschreven die kandidaat staan voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2016’. In de komende periode zal de deskundige jury, onder leiding van notaris Jannes Haveman, de ondernemingen in het juryboek toetsen aan diverse criteria. Samen met de overige juryleden zal hij per categorie drie genomineerden aanwijzen.

De categorieën zijn:

 • Jonge Onderneming
 • Horeca en Detailhandel
 • MKB en Grootzakelijk

In maart zullen de genomineerden aan het publiek bekend worden gemaakt.

Het Business Event wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd en vindt plaats op maandag 18 april 2016 in Hotel Theater Figi te Zeist. Na het officiële programma is er voor de aanwezige ondernemers volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het event wordt in samenwerking met de hoofdsponsors gemeente Zeist en Rabobank Utrechtse Heuvelrug, mediapartner Stadspers, businesspartners, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen georganiseerd.

Programma:

 • 19.30 – 20.00 uur: Ontvangst gasten
 • 20.00 uur:
  Welkomstwoord en programma informatie
  Filmimpressies en interviews van de 9 genomineerden
  Bekendmaking juryrapporten door juryvoorzitter Jannes Haveman
  Uitreiking awards en oorkondes
  - Jonge Ondernemer
  - Ondernemer van het jaar Horeca en Detailhandel
  - Ondernemer van het jaar MKB en Grootzakelijk
  - MVO-Award
 • 21:45 uur: Gelegenheid om te netwerken
  Het informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden en opfrissen van zakelijke contacten. Tevens kunnen de gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Voor nadere informatie en het bestellen van toegangskaarten kunt u terecht op de website van de organisatie: www.businesseventzeist.nl of contact opnemen met Network Business Events, email: info@nbe.nu, telefoon: 0318-658740.


« Nieuwsoverzicht