Onderneem met ZZO!

Draag uw favoriete Zeister Ondernemer(s) voor

Gepubliceerd op: 01-12-2016

Draag uw favoriete Zeister Ondernemer(s) voor

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen van de vierde editie van het Business Event gemeente Zeist dat in het voorjaar 2017 zal plaatsvinden. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie verschillende categorieën bekendgemaakt. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om te netwerken voor de aanwezige ondernemers.

Wie worden de winnaars van dit jaar?
Vorig jaar namen ‘Groene Oplossingen’, Het Beauforthuis en ‘Percuris’ de awards mee naar huis. Ondernemers uit de gemeente Zeist kunnen worden voorgedragen als kandidaat voor de komende editie van het Business Event. De voordrachten dienen voorzien te zijn van een korte motivatie.

Een deskundige jury, onder leiding van notaris Jannes Haveman, toetst de kandidaten nauwkeurig aan diverse criteria. De overige jury leden zijn Henk van Dijck, Corine Waanders en Ronald Vos.

Voordracht kandidaten
Kent u ondernemers die zich op een of andere wijze onderscheiden en vindt u dat zij in aanmerking moeten komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’? Dan kunt u hen voordragen als kandidaat. Het centrale thema is MVO.

Voordrachten kunnen t/m 16 december 2016 worden ingediend via de website www.businesseventzeist.nl.

Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Ook kunt u terecht op onze Facebookpagina www.facebook.com/businesseventzeist.

« Nieuwsoverzicht