Onderneem met ZZO!

MVO belangrijk onderdeel tijdens Business Event gemeente Zeist

Gepubliceerd op: 17-02-2016

MVO belangrijk onderdeel tijdens Business Event gemeente Zeist

Maandag 18 april vindt het Business Event gemeente Zeist plaats in Hotel Theater Figi. Tijdens deze avond wordt in drie categorieën de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt.

De voordrachtcommissie bestaande uit: Finn Speijer, Arnout van Dijk, Fons Pennings, Aat Grinwis en Henk de Jong heeft de meest uiteenlopende bedrijven vanuit hun netwerk voorgedragen als kandidaat voor de verkiezingsavond. Daarnaast had het publiek de kans om hun favoriete onderneming voor te dragen. Hieruit heeft de voordrachtcommissie een selectie gemaakt en de overgebleven kandidaten zijn verzameld in het juryboek. Dit juryboek werd 21 januari overgedragen aan de jury bestaande uit de volgende leden: Jannes Haveman, Annelies Schuler, Henk van Dijck, Corine Waanders en Ronald Vos.

Jannes Haveman, als notaris verbonden aan Woortmann notarissen aan het Zusterplein in Zeist, legt uit hoe de beoordeling van de kandidaten in zijn werk gaat.

“ Na het ontvangst van het juryboek is de jury voor het Business Event gemeente Zeist begonnen met haar werkzaamheden. Als eerste stellen zij per categorie vast wie van de voorgedragen ondernemers in aanmerking komen voor een nominatie. De categorieën zijn “Jonge Ondernemingen”, “Horeca en Detailhandel” en tot slot “MKB en Grootzakelijk”. Per categorie worden drie genomineerden bepaald. De nominaties, maar ook de uiteindelijke winnaars, worden getoetst aan een aantal vooraf vastgestelde criteria. Binnen de groep van genomineerden wordt nog een extra prijs toegekend voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is de MVO Award. Bij het toekennen van de MVO award krijgt de jury ondersteuning van Katherina Casse van Samen voor Zeist. Naast de bovenstaande punten kan de voorgedragen ondernemer/kandidaat uiteraard ook scoren met andere positief, opvallende bedrijfsvoeringonderdelen en hierdoor genomineerd worden.”

Bent u benieuwd wie er dit jaar met de awards naar huis gaan en wilt u graag aanwezig zijn tijdens het Business Event? Voor meer informatie over de verkiezingsavond en het bestellen van kaarten gaat u naar www.businesseventzeist.nl Ook kunt u contact opnemen met de organisatie via telefoonnummer: 0318-658740 of e-mailadres info@nbe.nu

Foto: De jury is gestart met het beoordelen van de kandidaten met v.l.n.r. Henk van Dijck, Katherina Casse, Annelies Schuler, Ronald Vos, Jannes Haveman en Corine Waanders.

« Nieuwsoverzicht