Onderneem met ZZO!

05-04 | ​Uitnodiging muzikaal lunchconcert met professor Erik Scherder

Gepubliceerd op: 16-03-2017

05-04 | ​Uitnodiging muzikaal lunchconcert met professor Erik Scherder

Het Zeister Mannenkoor bestaat dit jaar 125 jaar en dat wil het koor met heel Zeist vieren onder het motto “Voor en door Zeist”.

Speciaal voor het netwerk van Samen voor Zeist bieden het Zeister Mannenkoor en Abrona een lunchconcert aan met daarbij een lezing door professor Erik Scherder. Professor Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, neemt ons mee in de wereld van de hersenen en de link die er is tussen de hersenen en muziek, kunst, creativiteit en balans in het leven.

"Hij is een regelmatige en graag geziene gast bij het tv- programma De Wereld Draait Door. Ongeacht of hij voor een volle collegezaal staat, in een bomvolle studio met lopende camera's is of bij bijeenkomsten in het land, overal werkt zijn enthousiasme aanstekelijk. Als geen ander maakt hij de wetenschap toegankelijk. Zijn colleges worden omschreven als colleges met een lach en een traan".

Wanneer: woensdag 5 april 11.45 – 14.00 uur

Een exclusief lunchconcert voor de partners en founders van Samen voor Zeist biedt u de gelegenheid elkaar te treffen en te spreken, om te genieten van muziek en te leren over onze hersenen. Een aanrader dus!

U dient zich aan te melden tot 28 maart 2017. Dit kan per e-mail naar katherina@samenvoorzeist.nl.

« Nieuwsoverzicht