Onderneem met ZZO!

08-05 | Betrokken businesspartners zien uit naar de award uitreikingen Business Event

Gepubliceerd op: 26-04-2017

08-05 |  Betrokken businesspartners zien uit naar de award uitreikingen Business Event

De genomineerden maken kans op de titel ‘Ondernemer van het jaar’. Rabobank Rijn en Heuvelrug is als hoofdsponsor zeer content met de prachtige lijst genomineerden. Henk de Jong, manager MKB: ‘Het Network Business Event is een prachtig lokaal evenement waarin ondernemers in het zonnetje worden gezet en de waardering krijgen die zij verdienen. Als lid van de voordrachtscommissie heb ik me verdiept in de genomineerden. Stuk voor stuk prachtige bedrijven! Door dit ondernemersevenement, komt duidelijk in beeld hoe mooi onze regio is qua bedrijvigheid! Ik kijk uit naar de netwerkavond op 8 mei waarin ik veel ondernemers hoop te spreken.’

Wethouder Sander Jansen spreekt namens Hoofdsponsor gemeente Zeist: “Zeist kan trots zijn op al die mooie bedrijven binnen de gemeentegrenzen. Het Business Event zorgt ervoor dat deze bedrijven een kans krijgen om zichzelf te laten zien aan het grote publiek. Een spannend moment. In Zeist ontstaan veel nieuwe en innovatieve bedrijven. Ik ben daarom ook erg benieuwd wie in de categorie ‘jonge ondernemer van het jaar’ gaat winnen.”

De presentatie van de avond is in handen van Harm Edens. Na de prijzenregen is er een groot netwerkevent!

Op 8 mei zal de finale plaats vinden en zal bekend worden gemaakt wie dit jaar de beste ondernemers zijn.
In de categorie Onderneming van het Jaar: staan Peter Kruft en Johan Lemckert van Dijnselburg Fysio, Sport & Training, Eelco Vissinga van BPM Company Netherlands B.V. en Willem-Jan Geesink van Pelster Relatiegeschenken op het podium. 

In de categorie Detailhandel & Horeca zijn Edwin Schreff van C’est Bon, Hero, Kim en Lies Stukje van De Egelantier en Mark Driessen van La Collina genomineerd.
Bert Lutje Berenbroek van NET2GRID, Andrew Snijders van Loftdeur en Bert-jan van den Akker en Esther Brons-Stikkelbroeck van DOEN Legal B.V. strijden tegen elkaar voor de titel ‘Jonge Ondernemer/Onderneming’.

ZZO! leden Pelster Relatiegeschenken en La Collina zijn beiden genomineerd in de categorie Onderneming van het Jaar resp. Detailhandel en Horeca.

Kortom: wees erbij en steun hen!

Kaartverkoop:
U kunt zich aanmelden via de e-mail info@nbe.nu met de vermelding dat u lid bent van ZZO!
ZZO! leden krijgen namelijk korting op de toegangsprijs. Kaarten kosten – met korting - € 32,50 excl. BTW.

Datum: maandag 8 mei a.s.
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Broederkerk, Zusterplein, Zeist

« Nieuwsoverzicht