Onderneem met ZZO!

16 - 11 | Meet & Match - Samen voor Zeist

Gepubliceerd op: 27-09-2017

16 - 11 | Meet & Match - Samen voor Zeist

Op donderdag 16 november 2017 wordt de 1e Meet & Match georganiseerd. Dit evenement is het vervolg op de beursvloer. Het concept van de Meet & Match is even simpel als doeltreffend. Mensen zoeken elkaar op, vragen kort aan elkaar wat ze nodig hebben en vertellen wat ze kunnen bieden.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij het CCZ aan de Graaf Adolflaan in de groene wijk Kerckebosch. Tussen 15.30 en 17.30 uur ontmoeten bedrijven, ondernemers, stichtingen, verenigingen, zorgorganisaties, onderwijs en gemeente elkaar.

Hoe werkt het

Op een bijeenkomst als deze worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van in de meest sociale brede zin. Bezoekers ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer in het schoolgebouw van het CCZ in themahoeken. Leerlingen van het CCZ leveren ook hun bijdrage om dit ontmoetingsevenement tot een succes te maken.

Doel is om elkaar te leren kennen en matches tot stand te brengen welke een betrokken samenwerking tot stand brengen. Vraag en aanbod op het gebied van kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit staan centraal. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Ondernemers hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen

Het programma:
  • 15.30 uur Deuren open

  • 16.00 uur Officiële start

  • 16.05 uur Aanvang Meet & Match

  • 17.30 uur Einde Meet & Match

Website: Meet & Match

« Nieuwsoverzicht