Onderneem met ZZO!

19-04 | VIP-arrangementen Ashtonia

Gepubliceerd op: 17-01-2017

19-04 | VIP-arrangementen Ashtonia

Een uniek spektakel in Zeist op 19 april a.s. Er zijn 100 VIP-arrangementen gereserveerd voor u als lid van ZZO! met uw relaties.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben enkele leden al ingetekend op kaarten, ze zijn niet allemaal meer beschikbaar. Gaarne snel reageren! U kunt vanaf één kaart intekenen. ZZO! zal in overleg met Ashtonia een tafelindeling maken zodat u bij andere leden zit.

Voor deze complete avond zijn twee soorten arrangementen beschikbaar gesteld waar u zich voor kunt aanmelden, namelijk:

 1. VIP-arrangement Zilver:
  U wordt om 17.30 uur ontvangen over de rode loper van het prachtige Slot Zeist met een glas Prosecco, luxe bites en fingerfood. Daarna flaneert u langs betoverende bistrootjes en enerverende eettentjes. Het arrangement is dus inclusief drank en een warme maaltijd. Daarna loopt u naar de Grote Circustent in de tuin bij het Slot naar de gereserveerde plaatsen in stalles A,B of C en kunt u gaan genieten van de show. Na de show is het nog nagenieten met een hapje en een drankje met live-muziek.

  Het VIP-arrangement Zilver kost € 75,- (incl. BTW).
 2. VIP-arrangement Goud:
  U wordt om 17.30 uur ontvangen over de rode loper van het prachtige Slot Zeist met een glas Prosecco, luxe bites en fingerfood. Hierna wordt in een van de historische stijlkamers een culinair 3-gangen diner incl. drankjes geserveerd. Na afloop loopt u naar de Grote Circustent in de tuin bij het Slot naar de gereserveerde plaatsen in stalles A,B of C en kunt u gaan genieten van de show. Na de show is het nog nagenieten met een hapje en een drankje met live-muziek.

  Het VIP-arrangement Goud kost € 130,- (incl. BTW).

Het volledige programma vind u hier: VIP-arrangement.


AANMELDEN

Aanmelding kan tot vrijdag 27 januari, daarna worden de kaarten weer vrijgegeven.

 • Datum: woensdag 19 april a.s.
 • Tijd: 17:30 uur
 • Locatie: Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist
 • Voor wie: ZZO! leden en relaties

Aanmelden via:

Meggie van Dijk: ashtonia@slotzeist.nl met de vermelding ZZO! en het soort VIP-arrangement.

Zijn er nog vragen, dan kunt u ze stellen aan Meggie van Dijk. Zij is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag via (06) 46 15 96 64 of per e-mail ashtonia@slotzeist.nl.


« Nieuwsoverzicht