Onderneem met ZZO!

Openstelling kandidaat-voordrachten Business Event gemeente Zeist

Gepubliceerd op: 27-11-2017

Openstelling kandidaat-voordrachten Business Event gemeente Zeist

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen van de vijfde editie van het Business Event gemeente Zeist dat in het voorjaar 2018 zal plaatsvinden. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie verschillende categorieën bekendgemaakt. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om te netwerken voor de aanwezige ondernemers.

Wie worden de winnaars van dit jaar?
Vorig jaar namen NET2GRID, C’est Bon en Pelster Relatiegeschenken. C’est Bon was de publiekslieveling en mocht daarom ook De Rabo publieksprijs in ontvangst nemen. U kunt ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en gevestigd zijn in de gemeente Zeist, voordragen als kandidaat. De voordracht moet voorzien zijn van een korte motivering.

Voordracht kandidaten
Kent u ondernemers die zich op een of andere wijze onderscheiden en vindt u dat zij in aanmerking moeten komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’? Dan kunt u hen voorgedragen als kandidaat.

Voordrachten kunnen t/m 7 januari 2018 worden ingediend via de website www.businesseventzeist.nl. Op de website vind ook de criteria waaraan de ondernemers moeten voldoen.

Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Ook kunt u terecht op onze Facebookpagina www.facebook.com/businesseventzeist.

« Nieuwsoverzicht