Onderneem met ZZO!

Wegwerkzaamheden Zeist

Gepubliceerd op: 27-11-2017

Wegwerkzaamheden Zeist

Namens ondernemers in Zeist is gevraagd waarom op zoveel plaatsen tegelijk de wegen worden onderhouden. De indruk bestaat dat Zeist “op slot” zit en er weinig afstemming plaatsvindt. De ambtenaren verkeer hebben het volgende bericht doorgegeven:

We zijn hard aan het werk in Zeist met wegwerkzaamheden. Maar waarom op zoveel plekken tegelijk? Dit doen we nú omdat deze wegen écht aan verbetering toe zijn. Sommige wegen zijn op en een extra vorstperiode maakt de wegen nog slechter. Daarom willen we zoveel mogelijk voor de winter afronden. Wij begrijpen dat dit irritant is. We nemen de meldingen serieus en kijken voor toekomstige planningen van wegwerkzaamheden hoe we de overlast meer kunnen beperken. Tot die tijd zetten we ons keihard in om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Via de website http://bit.ly/2zZFXfs kunt u zien, hoe u het beste kunt rijden. Meer informatie over de verschillende werkzaamheden kijk op www.zeist.nl/werkaandeweg.

Het bestuur van ZZO! heeft erop aangedrongen dat werkzaamheden in het vervolg niet alleen met omwonenden worden afgestemd, maar ook de bereikbaarheid voor de bedrijven in aanmerking wordt genomen door middel van betere interne communicatie binnen de gemeente met het Ondernemersplein en tijdige communicatie richting ondernemers, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief.

« Nieuwsoverzicht