Onderneem met ZZO!

15-05 | PINC een onvergetelijke ervaring

Gepubliceerd op: 09-04-2018

15-05 | PINC een onvergetelijke ervaring

De afgelopen 18 jaar hebben vele ondernemers inspiratie opgedaan tijdens het jaarlijkse PINC Congres in ons Zeister Figi: een dag vol inspirerende sprekers, artiesten en culinaire hoogstandjes, om je uit de dagelijkse praktijk en comfortzone te halen. Dit jaar vindt het PINC congres plaats op 15 mei a.s., uiteraard weer in Figi.

ZZO! vraagt hier aandacht voor, aangezien het fenomeen PINC in het Zeister bedrijfsleven nog niet bij iedereen bekend is en dat zou jammer zijn, want het is heel mooi dat wij ieder jaar zoveel inspiratie in Zeist aangeboden krijgen.

Ook dit jaar is er weer een keur van sprekers met uiteenlopende onderwerpen. Wat te denken van een school in de cloud, een systeem waarin iedereen wereldwijd toegang heeft tot het recht , ins and outs van de digitale maatschappij in Estland, kunstobjecten met veren, het ontdekken van de waarde van pelgrimstochten, hoe het gedrag van dieren te gebruiken in menselijke settings, of hoe een onbreekbare onderzeebootstoel is omgevormd tot exclusieve designstoel. Kortom: omdenken in het kwadraat. En natuurlijk nog veel meer, alles gelardeerd met uitdagende gerechten in de stijl van het congres.

ZZO! heeft met de organisatie van PINC een speciale prijsafspraak gemaakt voor leden van ZZO!, die geen € 800,00 ex btw betalen maar € 650,00 ex btw. De mogelijkheid om hier gebruik van te maken bestaat voor maximaal 50 leden of hun relaties, voor wie dit een waardevol geschenk kan zijn.

Opgave rechtsreeks via PINC met vermelding: “arrangement ZZO!, via https://bit.ly/2J49PbW

« Nieuwsoverzicht