Onderneem met ZZO!

01-06 | Ashtonia - zilveren VIP-arrangement voor ZZO! leden

Gepubliceerd op: 26-01-2018

01-06 | Ashtonia - zilveren VIP-arrangement voor ZZO! leden

Ashtonia: Exclusief voor leden van ZZO! het ZZO! Zilveren VIP – Arrangement

Op Vrijdag 1 juni 2018 - 17.30 – 22.30 uur wordt u majestueus ontvangen over de rode loper van het prachtige slot Zeist waar wij u in een van onze stijlzalen ontvangen met een glas prosecco, fingerfood en een Asthoniaanse amuse. Wij serveren u nog twee drankjes en daarna krijgt u een verrassingstasje mee voor tijdens de voorstelling en begeeft u zich naar de tuin achter Slot Zeist om zich te laten onderdompelen in muziek, entertainment en eten & drinken.

Verder zit bij het arrangement 1 maaltijd en 5 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Mocht u nog iets extra’s willen eten of drinken dan kunt u hiervoor munten kopen bij de kassa. Na de maaltijd loopt u vervolgens naar de grote circustent in de tuin van het slot en wordt u begeleid naar de speciaal voor u gereserveerde plaatsen.

Na de show is het feest en geniet u na met een drankje en kunt u heerlijk dansen op livemuziek. Zo wordt Ashtonia voor u en uw gezelschap een avond om nooit te vergeten!

Aanmelden
De prijs van het vip-arrangement is € 90,- (incl. btw) per persoon en is te reserveren via Aat Grinwis: ac.grinwis@gmail.com.
U kunt zich inschrijven tot en met vrijdag 16 maart a.s. het totaalbedrag kunt u overmaken naar NL28RABO0162188595 t.n.v. ZZO! o.v.v. Ashtonia. Zodra uw betaling binnen is, wordt uw inschrijving definitief.

Slot Zeist hoopt op een grote opkomst!

« Nieuwsoverzicht