Onderneem met ZZO!

BNE: Innovatieve bedrijven in de picture

Gepubliceerd op: 17-01-2018

BNE: Innovatieve bedrijven in de picture

Innovatieve bedrijven in de picture

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen voor het Business Event gemeente Zeist. Op maandag 14 mei a.s. vindt de vijfde editie van de succesvolle Verkiezing van Onderneming van het Jaar plaats en dit jaar zal er extra aandacht besteed worden aan bedrijven die opvallend vooruitstrevend zijn op het gebied van innovatie. Initiatiefnemer voor deze bijzonder categorie is hoofdsponsor Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Steven Enneman, directeur Bedrijven: “Rabobank helpt ondernemers verder te komen. Door te investeren, maar zeker ook door te faciliteren in kennis, kunde en ons netwerk. We vinden het belangrijk om ondernemers nieuwe inzichten en inspiratie te geven en hen met elkaar te verbinden. Een ondernemersverkiezing als deze is een ode aan het ondernemerschap en biedt ondernemers een podium. Dit sluit aan bij de filosofie van Rabobank, namelijk ondernemers helpen beter te worden. Daar worden ondernemers én de leefomgeving in Zeist beter van. Als coöperatieve bank dragen wij daar graag ons steentje aan bij.”

Minimaster

De Rabobank heeft voor de winnaar van deze award een mooie prijs in petto. Enneman: “Als moderne bank lopen we zelf ook voorop op het gebied van innovatie. We vinden het belangrijk om innovatie aan te moedigen en te stimuleren om onderscheidend te zijn in de branche. Innovatie is de motor van het bedrijfsleven. Daarom vinden wij het zo belangrijk om onderscheidend ondernemerschap te belonen en de Innovatie Award te adopteren. Ondernemers die denken in kansen en mogelijkheden en die met hun creativiteit hun bedrijf laten groeien. Dat zet andere ondernemers aan om na te denken hoe zij zich kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren. Daarom bieden wij de winnaar van de Rabo Innovatieprijs graag een passende miniMaster aan. Dit is een programma dat speciaal is ontwikkeld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke en zakelijke groei. Het geleerde is meteen in de praktijk toepasbaar.

Aanmeldingen

Bent of kent u een ondernemer die innovatie hoog in het vaandel heeft staan? Dan kunt u hen voorgedragen als kandidaat voor het Business Event gemeente Zeist. Naast de categorie Innovatie kunnen er kandidaten voorgedragen worden voor ‘Ondernemer van het Jaar’ en ‘Beste Winkel van het Jaar’. De verkiezing is een mooie gelegenheid om trots met elkaar én met het eigen personeel te delen. En natuurlijk om van elkaar te leren en nieuwe inzichten en inspiratie op te doen.

Voordrachten kunnen t/m 29 januari a.s. worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventzeist.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/businesseventzeist.

« Nieuwsoverzicht