Onderneem met ZZO!

​Beoordeling kandidaten Business Event Zeist is gestart!

Gepubliceerd op: 05-03-2018

​Beoordeling kandidaten Business Event Zeist is gestart!

In de afgelopen periode hebben diverse Zeister bedrijven een telefoontje gekregen van de organisatie van het Business Event, Network Business Events. De Voordrachtcommissie, die behept is met het samenstellen van een groslijst met namen van zich onderscheidende bedrijven, heeft de afgelopen maanden gezocht binnen de gemeente Zeist naar bedrijven die pasten in de volgende categorieën: Onderneming van het Jaar, Beste Winkel van het Jaar en de Innovatie Award. Zitting in de Voordrachtcommissie hebben: Ieke Roelofs (accountmanager gemeente Zeist) Henk de Jong (manager MKB Rabobank Rijn en Heuvelrug), Fons Pennings (Wij zijn Zeist), Arnout van Dijk, Wouter van Veluw en Ad van Zetten (allen namens ZZO).

Op 20 februari jl. werd het resultaat in een lijvig juryboek overgedragen aan de deskundige jury, bestaande uit Henk van Dijck, Corine Waanders, Ronald Vos, Annelies Schuler en Willem-Jan Geessink, onder leiding van juryvoorzitter notaris Jannes Haveman. De jury zal de komende periode druk bezig zijn met het toetsen van de voorgedragen kandidaten en zal uiteindelijk bepalen welke parels er dit jaar kans maken op een nominatie. De 9 genomineerden zullen medio maart bekend gemaakt worden. Tijdens het jaarlijks terugkerend netwerkevenement op maandag 14 mei aanstaande zal, naast de Awards die worden uitgereikt, het publiek geïnspireerd worden door een bijzondere gastspreker: Joseph Oebelkas.

Wilt u meer informatie over het Business Event? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.


« Nieuwsoverzicht