Onderneem met ZZO!

27-11 | Snelkookpan-sessie energiebesparing voor ondernemers

Gepubliceerd op: 05-11-2019

27-11 | Snelkookpan-sessie energiebesparing voor ondernemers

"Wie nu zit te pitten, moet straks op de blaren zitten"

De energietransitie is een van de meest ingrijpende veranderingen in de komende jaren. Wat betekent dit voor u als ondernemer? Welke verplichtingen brengt dit met zich mee? En welke kansen liggen er voor u? Weet u bijvoorbeeld dat u de meeste energiebesparende maatregelen binnen vijf jaar terugverdient? Bovendien krijgt u veel gevallen ook nog eens subsidie.

Mijn Groene Bedrijf nodigt de ZZO! leden uit om deel te nemen aan de sessie over energiebesparing in uw bedrijf. Zij praten u in een één uur helemaal bij.

Manutan en ook andere ondernemers met goede voorbeelden komen aan het woord, evenals wethouder Catsburg van Duurzaamheid.

PS Onder de deelnemers van de snelkookpan-sessie worden er vijf gratis Energiescans ter waarde van € 250,- verloot. Neem uw lot mee naar de sessie! Het lot vindt u in de uitnodigingsbrief in de bijlage!!
De Uitnodigingsbrief en lot gratis energiescan

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden.
Dat kan via de website van Mijn Groene Bedrijf www.mijngroenebedrijf.nu. Hier vindt u ook veel meer informatie over het programma. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@mijngroenebedrijf.nu.

Datum: woensdag 27 november a.s.
Tijd:
17:00 - 19:00 uur
Locatie:
Manutan, Elandlaan 2, Den Dolder

« Nieuwsoverzicht