Maart – Entertainment Golf

Op woensdag 13 maart jl. hebben we een geweldige avond gehad bij de Chi Chi – The Golf Venue.

Met 30 enthousiaste leden hebben we genoten van een superleuke golfervaring, dankzij de innovatieve Inrange radar tracking technologie die golf naar een hoger niveau tilt. De Inrange technologie heeft golf voor ons veranderd in een interactieve game. Met nauwkeurige tracking van al onze slagen, inclusief balbewegingen, locaties, afstanden, balsnelheden en meer, kregen we inzicht in onze prestaties zoals nooit tevoren.

Maar dat was nog niet alles! Met de Inrange+ techniek hebben we elkaar uitgedaagd in een spannende multiplayer-game op de driving range. Wie sloeg het verst, wie scoorde de meeste punten, wie kwam het dichtst bij de hole? De competitie was voor iedereen interessant en de scores verschenen in real-time op het scherm in de bay.

En het beste van alles? Dankzij het volledig geautomatiseerde Tee-up systeem en het slimme retour systeem waren er altijd ballen om te slaan en konden we alle tijd besteden aan het golven, gezellig bijpraten en netwerken.
Bedankt aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme en gezelligheid. Op naar nog veel meer geweldige ervaringen samen! 🏌️‍♂️🏌️‍♀️