Boottocht september

Onvergetelijke zeiltocht!

Wat een avontuur was het! Op woensdag 13 september zijn we met zijn alle aan boord gestapt van De Hoge Wier.

De middag begon met de busreis vanuit Zeist met een heerlijk lunchpakketje voor onderweg. Eenmaal aangekomen in Muiden stapte we na een korte wandeling aan boord van het prachtige zeilschip De Hoge Wier. Na een korte toelichting van de schipper was het tijd om de tocht te beginnen. Op weg naar het iconische Forteiland Pampus.

Eenmaal daar aangekomen werden we verwelkomd voor een rondleiding door dit historische fort. Het was fascinerend om meer te leren over de rol van Pampus in de verdediging van ons land.

Na deze verkenning op Pampus keerden we terug naar de boot, waar het tijd werd om de zeilen te hijsen. Met een stralende zon en de wind in de haren, konden we genieten van deze tocht.

Vervolgens ging het anker weer uit bij Pampus, waar we konden genieten van een heerlijk sateetje en/of hamburger. Uiteraard onder het genot van goed gezelschap van elkaar. Na het eten was het dan toch echt tijd voor het laatste stukje boottocht naar de haven waar de bus voor de terugreis alweer klaar stond.

Een geweldige ervaring, waar we alle aanwezigen graag voor willen bedanken!